Bericht

Betreft: (Her-)stellen in Contact: boost voor je relatie

Geplaatst op 17 maart 2023, 12:54 uur
Illustration

Wij maken overal afspraken over. Onze agenda staat er veelal vol mee. Alleen als het over de liefde gaat, over jou en mij, dan wordt het ineens anders. Dan doen wij dat liever tussendoor, straks of morgen. Contact met je partner schiet erbij in. We zijn bezig met de dingen die nodig zijn: we houden het bedrijf van relatie en gezin draaiende.

Meestal staan we náást elkaar: blik op de wereld en wat de dag gaat brengen. Of: we zitten naast elkaar op de bank, tv, relax, bezoek. Maar om tijd te nemen om een kwartslag te draaien? Tijd om elkaar even echt aan te kijken en weer wérkelijk contact te maken met die man of vrouw waarvoor je ooit met hart en ziel koos? Da s nog een hele stap.

Om  die stap te vergemakkelijken en de brug weer naar jouw partner te slaan, organiseren Walter Goeting en Bram Boer de workshop (Her) stellen in contact voor (echt-)paren.

Tijdens de workshop bieden oefeningen de kans om het partnercontact te onderhouden en/of te herstellen. Een bonte keur aan werkvormen nodigen jullie uit om contact te maken met jezelf, en van daaruit met je partner. De werkvormen komen uit het lichaamswerk; bio-energetica en tantra; massage en actief mediteren. Tussendoor is er gelegenheid om ervaringen uit te wisselen.

Stap voor stap bloeit er door deze manier van ‘oefenen’ intimiteit op in het contact en krijgt de ontroering voor de relatie weer kans. Dat is de boost voor je relatie. 

Zondag 30 april 2023
van 10 – circa 16 uur

200 euro per stel
incl. kaartenset Herstellen in contact

Het Vijfde Huis, Gouda

Workshop van Walter Goeting en Bram Boer 

 

Deel dit: