Bericht

Unieke samenwerking in ‘De Mislukte Meastro’

Geplaatst op 6 september 2023, 14:36 uur
Illustration

Gouda – Vrijdag 1 september hebben Gouda’s Harmonie ‘De Pionier‘ en het Gouds Muziektheater voor het eerst samen gerepeteerd voor de nieuwe show ‘De Mislukte Maestro’ in De Theaterbakkerheij.

Nadat het Gouds Muziektheater deze show in Ouderkerk a/d IJssel heeft uitgevoerd zochten zij een Goudse partner om het ook in Gouda op de planken te zetten. Deze is gevonden in Gouda’s Harmonie ‘De Pionier’. De gezamenlijke repetitie ging voorspoedig en er werd enthousiast gezongen op de speciaal voor de gelegenheid gearrangeerde stukken. Het blijkt dat de interim-dirigent van ‘De Pionier’, Martijn Rondel, ervaring heeft met dit soort producties, dus is de muzikale leiding in goede handen. Ook de voorzitter Ageeth Boos van het Gouds Muziektheater heeft veel vertrouwen in deze unieke Goudse samenwerking.

De Mislukte Maestro is een eigentijds komische misdaadmysterie over een harmonieorkest dat op zoek is naar een nieuwe dirigent. Deze nieuwe maestro komt een misdaad op het spoor en wordt vermoord. Hoe is het gekomen? Wie heeft het gedaan? De concurrent? Iemand van het harmonieorkest? De penningmeester? Beleef het mee in De Theaterbakkerheij 13 en 14 oktober om 20.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar op www.theaterbakkerheij.nl 

Documenten
Deel dit: