Bericht

Huiskamerfestival Gluren bij de Buren zoekt huiskamers en acts

Geplaatst op 12 oktober 2023, 12:34 uur
Illustration

Gluren bij de Buren komt voor de tweede keer naar Gouda op zondag 4 februari 2024. Amateurkunstenaars van alle soorten disciplines betreden het vloerkleed als podium, in huiskamers van Goverwelle tot Korte Akkeren. Huiskamers en acts kunnen worden aangemeld tot en met zondag 10 december via www.glurenbijdeburen.nl. 

Allerlei soorten optredens zijn welkom op het podium van Gluren bij de Buren. Muziek, theater, dans, cabaret, het kan en mag allemaal. Alle podiumkunstenaars treden drie keer een half uur op, telkens voor nieuw publiek. Ook huiskamers in alle soorten en maten kunnen aangemeld worden. De programmamakers Marcel Kamphuis en Leanne van Gurp zoeken een act die past bij het formaat van het thuistheater. 

Gluren bij de Buren is een initiatief van Stichting de Bühne en wordt georganiseerd in samenwerking met meerdere lokale partners. Het festival verlaagt drempels voor buurtontmoeting en creëert podia voor lokale amateurkunsten. Vind meer informatie of meld je aan tot en met zondag 10 december via www.glurenbijdeburen.nl. 

Het festival vindt plaats in 24 gemeenten: Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam, Assen, Baarn, Beverwijk, Delft, Den Haag, Ede, Emmen, Enschede, Gouda, Haarlem/Bloemendaal, Helmond, Hilversum, Leiden, Nieuwegein, Nijkerk, Nissewaard, Rotterdam, Utrecht, Zeist en Zoetermeer.

ALGEMENE INFORMATIE
Wat: Gluren bij de buren
Wanneer: Zondag 4 februari tussen 12:00 en 17:00 
Waar: In alle wijken van Gouda
Entree: Eigen bijdrage 
Meer informatie en aanmelden tot en met zondag 10 december via www.glurenbijdeburen.nl

Deel dit: