Bericht

OPROEP: Vrijwilligers gezocht voor LichtKunstGouda 2023

Geplaatst op 3 november 2023, 09:27 uur
Illustration

De Firma zoekt jou van 14 tot en met 24 december! LichtKunstGouda is dit jaar weer terug voor de 9e editie. Aan een mooi programma wordt momenteel de laatste hand gelegd door curator André Groeneveld. Meer informatie hierover op onze website www.lichtkunstgouda.nl

Het thema van de expositie is 'Verlicht' en vindt plaats in het pand van De Firma en nog zo'n 8 andere binnen- en buitenlocaties in de directe omgeving. Lichtkunst ontving de afgelopen edities enkele duizenden bezoekers. Omdat ook dit jaar weer tot een succes te maken zoeken we vrijwilligers voor de binnenlocaties die bezoekers vertellen over de expositie en een oogje in het zeil houden voor de veiligheid van de lichtkunstwerken. Openingstijden tussen 17.00 en 21.00 uur (tijdens Gouda bij Kaarslicht tot 22.00 uur). Maandag en dinsdag gesloten.

Alle vrijwilligers krijgen vooraf een instructie over de locaties en de werken. Dus geen zorgen, ook als je nog nooit zoiets hebt gedaan ben je van harte welkom voor 1 of meerdere avonden!

Voor meer informatie en aanmelden, mail naar tonihorrevorts@gmail.com

Deel dit: