Update

Haal gezelligheid de buurt in met een kerstboom

Geplaatst op 16 november 2023, 19:44 uur
Illustration
Project volgens planning

Haal gezelligheid de buurt in met een kerstboom

Ruim de helft van de 75 buurtkerstbomen is inmiddels aangevraagd door bewoners uit verschillende wijken, van Goverwelle tot Bloemendaal, van Korte Akkeren tot Plaswijck. Aanvragen van een kerstboom kan nog tot 24 november.

Peterpaul Kloosterman van Gouda Bruist: ‘Ontzettend mooi dat zoveel Gouwenaars meedoen met deze actie en willen zorgen voor een gezellige sfeer in hun buurt. Bewoners komen ook met leuke plannen voor activiteiten, zoals het maken van een kerstwandeling, samen glühwein drinken, samen de boom versieren, hapjes uit allerlei culturen, samen zingen of een pannenkoekenpicknick.’

Dit jaar werken we als Gouda Bruist samen met Stadskant en worden de bomen na de actie in een bos geplant. Dit betekent dat de boom moet worden opgehaald en teruggebracht. Een goede en duurzame manier om toch een kerstboom neer te zetten in de buurt.

Wil jij ook positiviteit brengen in december en lijkt het je leuk om een buurtkerstboom neer te zetten? Meer informatie en aanvragen kan via goudabruist.nl/beterboompje. Wees er op tijd bij want op is op.

Foto: samen de boom versieren in de Futseltuin, Korte Akkeren

Illustration
 
Deel dit:
1 reactie

Amanda von Meijenfeldt

wo 22 november 2023 10:41
Krijgen we gelijk een bevestiging van het aanvragen? Die mis ik nog namelijk...