Bericht

De Goudse Schouwburg brengt hartverwarmende kerstboodschappen

Geplaatst op 23 november 2023, 13:37 uur
Illustration

Dit jaar tijdens Gouda bij Kaarslicht lanceert de Goudse Schouwburg een hartverwarmende actie: Gouwenaren worden uitgenodigd om persoonlijke kerstwensen voor anderen achter te laten. Deze warme boodschappen worden op het buitenscherm geprojecteerd. Geïnteresseerden kunnen vanaf vandaag meedoen en hun boodschap delen, net zoals de schouwburg eerder al deed tijdens Coming Outdag met een persoonlijke foto en positiviteit. 
 
‘De wereld heeft de afgelopen tijd veel uitdagingen en moeilijkheden gekend’, laat Marcel Kamphuis van de schouwburg weten. ‘Om het jaar positief te eindigen zetten we de week van Gouda bij Kaarslicht tot Kerst het buitenscherm boven de hoofdingang open voor positieve berichten en verhalen van iedereen.’ Wil je jouw verhaal delen of meer informatie ontvangen over de actie, neem dan contact op met Marcel Kamphuis via m.kamphuis@goudseschouwburg.nl
 
De 68e editie van Gouda bij Kaarslicht vindt plaats op vrijdag 15 december. Vanaf 13.00 uur zijn de deuren van de schouwburg open voor allerlei gratis activiteiten. Zoals de inmiddels jaarlijkse X-mas Sing-Along in de grote zaal, waarin je uit volle borst kunt meezingen en swingen op de allergrootste kersthits. Ook is er net zoals voorgaande jaren een openingsconcert, zijn er de hele dag door optredens van singer-songwriters, popkoren en kinderscholen in de foyers en voor de deur, kun je een heerlijke glühwein, warme chocomel en warme snack halen bij de kerstkraam en is er een Christmas-disco-afterparty in de kleine zaal.  

Deel dit: