Bericht

Woensdag 31 januari een huiskamerconcert op de IJssellaan

Geplaatst op 28 december 2023, 09:11 uur
Illustration

Woensdag 31 januari organiseren Marcel en Nikki op de IJssellaan weer een huiskamerconcert! Deze keer komen Future Husband en Cry Babies optreden. Door de intieme setting zitten de acts en het publiek praktisch bij elkaar op schoot en kan niemand zich verschuilen achter een microfoon of in een donkere zaal.

Iedereen is welkom vanaf 19:00 en de eerste act begint om 20:00. Entree kost 12,50 euro.

De capaciteit is minimaal en hierdoor is reserveren verplicht via mgkamphuis@gmail.com. Na aanmelden sta je op de gastenlijst en krijg je tevens het adres toegestuurd. We hebben trouwens drie katten, dus hoop niet dat je een allergie hebt.

Ooit nagedacht over hoe regen tijdens zonneschijn klinkt? De girlband Crybabies weet dat gevoel om te toveren in stevige beats, fuzzy, dromerige gitaren en melancholische lyrics. Geïnspireerd door acts als Slow Pulp, Radiohead en Far Caspian, brengt Crybabies een mix van luchtige humor en knusse indie-rock naar het podium.

De band Future Husband stond eerder op o.a. Best Kept Secret, Eurosonic Noorderslag, Gransnapolsky en zalen als Paradiso, maar komt nu ook naar Gouda. Verwacht teder gezongen vocalen verweven met gitaren, akoestische drums, bas en synths.

Deel dit: