Bericht

Nieuwe Alpha van start in Gouda

Geplaatst op 12 januari 2024, 20:22 uur
Illustration
profile picture
Don de Mello

De plek waar alle verhalen samenkomen – dat is Alpha. Alpha is een cursus over de basis van het christelijk geloof en wordt in januari in Gouda georganiseerd. Wereldwijd hebben ruim 25 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd.
In Gouda gaat er op woensdag 17 januari een Alpha van start. In elf interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luisteren de Alpha-deelnemers naar een korte, inspirerende inleiding. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine groepen. De kleine groep is de plek waar alle vragen gesteld mogen worden – geen vraag, mening of gedachte is te gek.
Alpha is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven van 18.30 uur tot 21.15 uur. De eerste avond is op woensdag 17 januari en vindt plaats in Pinkstergemeente de Morgenstond, Lage Gouwe 204, Gouda. In Nederland hebben bijna 400.000 mensen een Alpha gevolgd. Iedereen is welkom op Alpha, of je nu wel, niet of een beetje gelooft.
Alpha geeft deelnemers de kans om de zin van het leven te onderzoeken, samen met andere mensen. Het is de plek waar je altijd welkom bent, waar je jezelf mag zijn, al je vragen mag stellen en mag twijfelen. Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers op alpha-cursus.nl of neem contact op met Michelle Bos (alpha@morgenstondgouda.nl of 06 20 30 18 65).

Deel dit: