Bericht

De Goudse Schouwburg zoekt verhalen voor viering Internationale Vrouwendag

Geplaatst op 29 februari 2024, 12:56 uur
Illustration

Op vrijdag 8 maart komt de Goudse Schouwburg met een hartverwarmende actie voor Internationale Vrouwendag. Alle inwoners van Gouda worden uitgenodigd om persoonlijke verhalen van liefde, waardering en empowerment voor vrouwen achter te laten. De boodschappen worden gedeeld op het buitenscherm van de schouwburg.
 
Vanaf vandaag kunnen geïnteresseerden deelnemen aan deze hartverwarmende actie door hun boodschap te delen met Marcel Kamphuis van de Goudse Schouwburg via m.kamphuis@goudseschouwburg.nl. Hier kunnen Gouwenaren een korte tekst en foto achterlaten, net zoals de schouwburg eerder heeft gedaan tijdens Coming Outdag, waarbij persoonlijke foto’s en positiviteit werden gedeeld. 
 
Marcel Kamphuis, marketeer bij de Goudse Schouwburg, moedigt iedereen aan om deel te nemen en zegt: “Of het nu gaat om een vriendin, familielid, collega of gewoon een inspirerende vrouw in jouw omgeving, deel jouw hartverwarmende boodschap en laten we samen een golf van positiviteit creëren.”  
 
Vrijdag 8 maart staat tevens zangeres Melanie Jonk met haar band Mell & Vintage Future op het podium van de Grote Zaal. Je kunt hiervoor tickets kopen via de website, telefonisch op nummer 085 – 239 1501 en bij de Tickets & Servicebalie aan de Boelekade 67.

Deel dit: