Bericht

Ayşe Kübra Küpeli, Sara Letsch en Nadine Rypkema naar Goudse huiskamer

Geplaatst op 29 februari 2024, 12:58 uur
Illustration

Nadine Rypkema, winnaar van de Grote prijs van Rotterdam, komt woensdag 20 maart voor een huiskamerconcert naar Gouda. Ook comedian Ayşe Kübra Küpeli bekend van TV-programma Ik Ga Stuk! en de Goudse muzikant Sara Letsch komen optreden in de huiskamer op de IJssellaan. Kaarten zijn verkrijgbaar voor 5 euro via mgkamphuis@gmail.com.


Marcel Kamphuis en Nikki Smits, de gastvrije huiskamerhost en hostess, hebben met trots aangekondigd dat zij de afgelopen twaalf jaar al meer dan 100 getalenteerde artiesten een intiem podium hebben geboden in hun eigen huiskamer. Het jubileum wordt op woensdag 20 maart gevierd met cabaret en muziek in de huiskamer.


Onder de indrukwekkende lijst van artiesten die de huiskamer hebben betreden, bevinden zich namen als Spinvis, Tim Knol en Lucky Fonz. Maar ook literaire grootheden zoals Jules Deelder, Toon Tellegen en Özcan Akyol hebben de charme van dit bijzondere huiskamerpodium ervaren. Cabaretduo Yentl & de Boer heeft eveneens deelgenomen aan deze unieke culturele reeks.


De huiskamerconcerten worden mogelijk gemaakt door GoudApot en Popunie Zuid-Holland en worden georganiseerd door Stichting Culturele Verrassingen.

Deel dit: