Bericht

Eigenaren koopwoningen: Jouw hulp helpt!

Geplaatst op 17 april 2024, 13:07 uur
Illustration

Je dak isoleren, neem je vloerverwarming en krijg je nu wel of geen subsidie voor zonnepanelen? Bij het verduurzamen van je huis moet je aan veel dingen tegelijk denken. Misschien heb je vragen over de kosten, technische mogelijkheden of ben je net als veel anderen op zoek naar tips. Voor mijn opleiding communicatie aan Hogeschool Leiden doe ik onderzoek naar de energietransitie in Gouda en hoe de gemeente mensen beter kan helpen bij het verduurzamen. De enquête in dit bericht helpt me begrijpen welke informatie of ondersteuning mensen nodig hebben en waarom mensen hun huis wel of niet willen verduurzamen. Met jouw hulp kunnen we mensen beter informeren over het verduurzamen van hun huis. 

Help jij me ook mee? Scan de QR-code of klik op de link in dit bericht en vul de enquête in (duurt ongeveer 10 minuutjes). En niet te vergeten, als dank voor het invullen verloten we 3 duurzame boxen met daarin allerlei leuke duurzame producten. Om mee te doen met de actie, mail je naar het emailadres aan het einde van de enquête.

Meer weten over verduurzamen? Neem een kijkje op www.maakgoudaduurzaam.nl of plan een gesprek in met een van de energiecoaches via www.gouda.nl/energiecoach   

Deel dit: