Bericht

Warm bedankje voor donatie van de PlantAardige-fooienpot

Geplaatst op 28 april 2024, 00:00 uur
Illustration
logo
PlantAardigKoken!

Iedere eerste en derde donderdag van de maand wordt er door een groep vrijwilligers een PlantAardige 3-gangenmaaltijd bereid in Ontmoetingscentrum de Walvis. Na afloop van de maaltijd kunnen de gasten een donatie doen in het Spaarvarken. Periodiek wordt deze fooienpot geleegd en gaat de opbrengst naar een diervriendelijk goed doel. De laatste donatie ging naar de organisatie Dier & Recht en die stuurde een handgeschreven kaartje om hiervoor hartelijk te bedanken. Alexandra las voorafgaand aan de PlantAardige maaltijd op 18 april het kaartje voor:

"Amsterdam, 29-03-2024

Geachte mevrouw Cornelisse, beste Alexandra,
Namens het team van Dier & Recht wil ik u heel hartelijk bedanken voor het doneren van de fooienpot van jullie diner-avonden in de Walvis.
Ik heb het initiatief online opgezocht: wat geweldig dat u het realiseert dat men twee keer week [sic] voor zó'n schappelijk bedrag een plantaardig drie-gangen-menu kan nuttigen. Een laagdrempelige, leuke manier om mensen met plantaardige voeding in aanraking te laten komen.
Vanuit ons kantoor (en soms in de rechtszaal of op een boerderij) doen wij er alles aan om de dieren betere rechten te geven. Maar wat u doet, schatten wij ook zeer op waarde. Immers: als men stopt met het eten van dierlijke producten, zal uiteindelijk het uitbuiten van dieren ook stoppen! De toekomst is diervriendelijk. En samen gaan we ervoor!
Warme groet, team Dier & Recht"

Hoe mooi is dat!?
Dat er nog maar veel PlantAardige maaltijden en fooien mogen volgen!

 

Deel dit: