Bericht

Zomerlezen

Geplaatst op 2 mei 2024, 14:38 uur
Illustration

In de zomervakantie heb je lekker heel veel tijd om te lezen! Met een boek reis je in je hoofd naar de tijd van de dino's, of ben je een middeleeuwse ridder, of spring je juist naar de toekomst.

Leesverrassingspakket
We stellen graag een leesverrassingspakket voor je samen! Vul voor 14 juni het formulier in. In de week van 8 juli staat er een tas vol leesplezier voor je klaar! 

Boekenbios
Tijdens de eerste en laatste week van de zomervakantie draaien we een jeugdfilm tijdens de boekenbios. Op woensdag 17 juli voor kinderen uit groep 3 en 4. Op dinsdag 20 augustus voor kinderen uit groep 5 tot en met 8. Bekijk alle informatie (ook over de andere activiteiten in de zomervakantie in de Chocoladefabriek) op bibliotheekgouda.nl/zomerlezen

Gratis lid van de bieb
Bij de bibliotheek leen je boeken, e-books, luisterboeken en tijdschriften. Dat kost helemaal niets, want iedereen tot 18 jaar is gratis lid. Je kunt je abonnement regelen door langs te komen in een van onze vestigingen. Dan kunnen we meteen laten zien hoe alles werkt. Je kunt je lidmaatschap ook online regelen via bibliotheekgouda.nl/abonnement

Overal en altijd iets te lezen
Je kunt boeken lenen en terugbrengen in al onze vestigingen. De Chocoladefabriek (Klein Amerika 20) en Van Noord (Lekkenburg 1) zijn altijd open. In de zomervakantie is er zelfs een speurtocht te doen in de Chocoladefabriek en zijn er Buiten de schoolvakanties kun je ook naar onze kinderbibliotheken in Oosterwei, Goverwelle en Korte Akkeren gaan.
Als je lid bent, kun je via onlinebibliotheek.nl ook e-books, luisterboeken en digitale tijdschriften lenen. Zo heb je overal en altijd iets te lezen! 

Deel dit: