Bericht

Reis door midden en zuid Amerika

Geplaatst op 8 juli 2015, 14:23 uur

In mijn vorige tekst vroeg ik naar pennen en schrijfblokjes die ik ga uitdelen aan kinderen tijdens mijn reis door midden en zuid Amerika. Ondertussen heb ik 3000 pennen en 1000 schrijfblokjes.

Hier ben ik dan ook super blij mee. Maar nu volgt de volgende stap namelijk dat ik deze nu moet gaan verzenden naar de landen waar ik deze ga uitdelen.

Voor het versturen heb ik geld nodig maar daarnaast ook contact personen of plekken waar ik deze pennen en schrijfblokjes veilig naar toe kan gaan sturen en vervolgens als ik er ben op kan halen om deze vervolgens uit te gaan delen aan de kinderen daar die dat heel hart nodig hebben zodat hun educatieve kansen om hoog gaan.

Mijn vraag is of dat jullie toevallig mensen daar kennen het gaat dan voornamelijk over de volgende landen: Mexico, Guatemala, Honduras, Belize, Nicaragua, Costa rica, panama, Colombia en Brazilië. 

En daarnaast ben ik ook nog op zoek naar sponsoring in de vorm van financiële ondersteuning om de dozen vol met pennen die kant op te gaan sturen. Alle beetjes helpen en bij elkaar denk ik ongeveer zo 250 euro nodig te hebben.

Daarvoor in ruil spreek ik met iedereen die mij ondersteund dat ik dit geregeld ga delen tijdens de radio aandacht die ik heb vanuit radio Gouwestad fm. En daarnaast via andere sociale media kanalen.

Naast het succes dat ik ondertussen al zoveel pennen en schrijfblokjes heb ontvangen. Is mijn heerlijke huis verhuurt.

Dus ben al bijna klaar om te gaan met heel veel bruisende zin

Deel dit: