Update

Update bij burgerinitiatief GOUDasfalt

Geplaatst op 10 december 2015, 09:19 uur
In een overvolle raadszaal presenteerde GOUDasfalt op 2 december het bidbook ‘SAMEN maken we stad’ aan de gemeenteraad. Het bidbook bevat de plannen van het burgerinitiatief voor het Koudasfaltterrein. Aan het bidbook is maandenlang intensief gewerkt door een groep van 60 deskundige en creatieve vrijwilligers. Zij zien GOUDasfalt voor zich als een levendige stadsoever waar ruimte is voor wonen, werken en recreatie, een plek waar altijd wat te doen en te beleven valt. Waar ondernemers, maatschappelijke organisaties en burgers samen de handen uit de mouwen steken om mooie dingen te doen voor stad en streek.
De publieke tribune zat tijdens de presentatie vol met sympathisanten van GOUDasfalt, waaronder leden van scoutinggroep Jan van Hoof en geïnteresseerde ondernemers, die graag een plek zouden willen krijgen op GOUDasfalt.
Maar eerst is de gemeenteraad aan zet. Vandaag kregen alle fractievoorzitters een exemplaar van het bidbook overhandigd.

De komende weken bereiden de raadsfracties zich voor op de beslissing over de aankoop van het Koudasfaltterrein. Die wordt op 3 februari genomen.
Wil je ook dat GOUDasfalt een droom is die werkelijkheid wordt? Laat de raadsleden dan weten hoe je erover denkt. De komende weken zijn beslissend. Gebruik je invloed!
Deel dit: