Organisatie

Biowinkel Gouda

Onderneming

Missie
Ik ben Céline Brugman, onderneemster en eigenaresse van onze Biowinkel. Van mooie, lekkere producten word ik blij. Mijn hart ligt van jongs af aan bij de natuur, het boerenleven en met respect omgaan met onze aarde. De wereld een klein stukje mooier en gezonder maken vind ik een belangrijk streven. Ons team, stuk voor stuk enthousiaste, betrokken mensen voelen dit net zo.


Wij willen daarom bewust eten en leven toegankelijk maken voor iedereen. Mooie biologische producten met zorg en aandacht geteeld en met respect voor mens, dier en planeet. Voor ons de enige echte toekomstbestendige vorm van landbouw waarbij smaak, kwaliteit en biodiversiteit voorop staan. En wij geloven dat een gezonde leefstijl bijdraagt aan een gezondere aarde. 


Wij kiezen voor lokaal. Consumenten in regio Gouda die houden van lekker en gezond eten en leven. Wij zijn een zelfstandige winkel en kiezen hierdoor voor eigen (lokale) activiteiten en aanvulling van ons assortiment met producten van mooie kleinschalige biologische bedrijven die ons inspireren.
Waar ga jij vandaag van genieten?

Deel dit: