Organisatie

Stichting Boek en Troost

Non-profit
<h1>Stichting Boek en Troost</h1>

WAARVOOR KUN JE BIJ BOEK EN TROOST TERECHT?:


Loop je (nog steeds) met je rouw onder de arm? Je bent welkom bij Boek en Troost!


Rouw je om een naaste? Wij organiseren activiteiten in Gouda voor iedereen die rouwt om een naaste. Rouwcafes, lezingen, lotgenotengroepen, wandelingen etc.


Zoek je lotgenotencontact? We organiseren iedere derde zondag van de maand een Rouwcafe met een steeds wisselend thema. Na een korte inleiding kun je met lotgenoten in ontspannen sfeer ervaringen uitwisselen en (h)erkenning vinden. Nieuwe en vaste bezoekers zijn welkom. Kun je pas op het laatste moment beslissen of je komt? Geen nood, we schuiven er graag een stoel bij!


Liever een besloten lotgenotengroep? Onder begeleiding van twee ervaren vrijwilligers samen met lotgenoten je eigen –en elkaars- verdriet en rouwproces bespreken. Vijf bijeenkomsten, om de week op een vaste dag van 10.00-12.00 uur vooriedereen die langer dan 6 maanden geleden een dierbare heeft verloren. Aanmelden telefonisch (06-57925970, dit nummer is alleen bedoeld voor de lotgenotengroep) of via email met naam en telefoonnummer. Totale kosten: €25,- Volgende groep start 23 januari.


Waar vind je ons nog meer? Iedere 1e zondag van de maand  nodigen Yarden en Boek en Troost alle bezoekers van de begraafplaats IJsselhof uit voor een kopje koffie/thee of glas limonade in het ‘Dijkhuisje’ bij de ingang aan de Goejanverwelledijk 6.

Deel dit:
Contactpersonen van Stichting Boek en Troost
Activiteiten in de toekomst
Activiteiten in het verleden
Activiteiten in het verleden (als mede-organisator)
Vragen van Stichting Boek en Troost
1 berichten van Stichting Boek en Troost