organisatie

Het GouwePalet

Vereniging / club

Teken- en Schildersatelier Het GouwePalet is een vereniging van liefhebbers van tekenen en schilderen. Wij zijn gevestigd op een ruime zolderververdieping aan het Omlooppad 2a in Gouda (naast de Ridderslagschool). 


Ons atelier is een uitstekende werkplek voor onze enthousiaste leden en professionele kunstdocenten. Er is prachtig licht, veel ruimte en vrijwel alle dagen geopend. Er heerst een prima onderlinge sfeer waarin gesprekken over kunst regelmatig worden gevoerd en waarbij men altijd aan iedereen advies kan vragen. Alle technieken, acrylverf, olieverf, pastelkrijt, aquarel, collages en iconen, worden beoefend, maar ook ‘social talk’ is vanzelfsprekend. Als je voor langere tijd bezig bent kun je je eigen materiaal in ons atelier laten staan.


Jaarlijks houden we tentoonstellingen, bijvoorbeeld in de Agnietenkapel, in het Huis van de Stad te Gouda of in ons eigen atelier, bijvoorbeeld tijdens de Hofstedendagen in mei. Ook schilderuitjes in de buurt of een museumbezoek in het land worden spontaan georganiseerd.

Op maandag, dinsdag en woensdag (avond) is het atelier open voor leden. Op andere dagen en avonden bestaat de mogelijkheid tot het volgen van cursussen of workshops door onze professionele docenten. Kortom onze vereniging biedt u een scala aan kunstzinnige, spirituele en gezellige uren.


Wil je de sfeer proeven of kennismaken, dan moet je zeker eens binnenlopen. Wij geven veel aandacht aan mensen die zich verder willen oriënteren op de mogelijkheden die het GouwePalet voor hen biedt. Als je dat wilt wordt je uitgenodigd voor een introductiemiddag of introductie-avond. Wordt je lid dan hoef je de eerste maand geen contributie te betalen.

Illustration
 
Deel dit: