organisatie

SpeelZer

Onderneming, Non-profit

Ons lichaam is altijd in het nu, iets anders kan het niet. Ons prachtige brein daarentegen maakt het mogelijk om herinneringen op te halen of een mogelijke toekomst te schetsen. Hiermee kan het ons van het leven in het nu weerhouden. We blijven bijvoorbeeld hangen in verdriet of maken ons zorgen over wat mogelijk zou kunnen gebeuren. 


Om in het nu dingen te laten gebeuren zetten we wel ons brein in om ons een toekomstige situatie voor te stellen. We schetsen een plaatje van hoe het er in onze ideale situatie uit zou zien. Als we er vervolgens voor kiezen in het nu activiteiten te ontplooien waarmee we dat ideaal gaan realiseren wordt je toekomstbeeld een missie.


Wij hebben ontdekt dat wij het meest van waarde zijn wanneer wij onze unieke talenten in alle vrijheid kunnen inzetten voor doelen waarvan wij tot in ons diepste voelen dat ze belangrijk zijn. We zijn ervan overtuigd dat dit ook voor jou zo is. Wanneer iedereen de kans grijpt om zijn unieke eigenschappen vanuit eigen overtuiging in te zetten voeden we de wereld met een speelse energie waarin alles mogelijk is. Zo hebben wij onze missie ontdekt.

Deel dit: