Organisatie

Verzamelgebouw Reeuwijk

Onderneming, Netwerkorganisatie
Telefoon
0182 308191
Beschrijving

KANTOREN & WERKPLEKKEN

De ruimte die u nodig heeft, kunnen wij aanbieden. Dat geldt voor de ruimte die u vandaag nodig heeft, maar de mogelijkheid bestaat ook om in de loop van de tijd uit te breiden of in te krimpen. Wij spelen in op de ontwikkeling van uw bedrijf door u in elke fase de juiste oppervlakte aan ruimte aan te bieden.

Ons aanbod van ruimtes is groot, divers, flexibel en compleet.

Groot

We verhuren postadressen, werkplekken en kantoren. De oppervlakte van de kantoren zijn er in diverse groottes, variërend van 20 tot 300 m². De oppervlakten van de bedrijfsruimtes variëren van 50 tot 150 m².

Divers

Samen met u kiezen we de juiste ruimte uit op het mooiste plekje. De ruimtes binnen het verzamelgebouw variëren van een schapruimte in een stelling tot een kantoor met aan drie zijden een grote glazen pui en van een ruime sfeervolle werkplek tot aan een grote bedrijfsruimte met overheaddeur.

Flexibel

De ruimtes zijn afzonderlijk of gecombineerd te huur en indien wenselijk met elkaar te verbinden. Het plaatsen van een extra wand of deur is geen probleem. Indien gewenst is het mogelijk om op een later moment aan te geven dat u wilt uitbreiden of inkrimpen. De huurders die dit van plan zijn binnen het verzamelgebouw geven dit meestal bij ons aan, zodat wij vervolgens tijdig de betreffende personen kunnen informeren over de toekomstige mogelijkheden binnen het pand. Tot slot dragen de korte huurtermijnen bij aan de gewenste flexibiliteit.

Compleet

De kantoren zijn o.a. voorzien van vloerbedekking, zonwering, verwarming, 230Volt, data- en telefoonaansluiting en systeemplafond met verlichting en WIFI. Ook zorgen wij voor afvalbeheer, schoonmaak van de algemene ruimtes en bemande receptie. U kunt dus direct intrekken. De meeste kantoren zijn voorzien van airconditioning.

De bedrijfsruimtes zijn voorzien van verlichting, verwarming, 230V en 380V en data- en telefoonaansluiting.

Om het verblijf verder te veraangenamen, worden er allerlei diensten aangeboden waar u de vrije keuze in heeft om daar gebruik van te maken.

Te denken valt hierbij aan Telefonie via Voice over IP en huur vergaderruimtes, maar ook officewerkzaamheden door receptie, etc.etc.

 

VERGADEREN VOOR NIET-HUURDERS

Ook als je niet bij ons huurt, kun je professioneel en voordelig vergaderen. We hebben een zestal vergaderruimtes beschikbaar die je direct via onze website kunt reserveren:

  • Coachruimte (max 4 personen)
  • Kleine vergaderruimte (max 6 personen)
  • Flex vergaderruimte (max 6 personen; met coach opstelling)
  • Stamtafel (max 8 personen)
  • Vergaderzaal (max 14 personen)
  • Trainingsruimte (max 36 personen)

 

Contactpersonen van Verzamelgebouw Reeuwijk

Johan De Haas

Ondernemer
Ik wil deelnemen