organisatie

VervoersPuntGouda

Non-profit
twitter: vervoergouda
telefoon: 0623956999
beschrijving

VervoersPuntGouda biedt goed en betaalbaar vervoer, op tijdsafspraak, van deur-tot-deur in Gouda en omliggende plaatsen, met vriendelijke chauffeurs en begeleiders.

Het is bedoeld voor Goudse senioren die (met een beetje hulp) zelfstandig kunnen in- en uitstappen. Het is voor korte ritten zoals familiebezoek, een afspraak bij de huisarts of kapper, het Groene Hart Ziekenhuis of gewoon om boodschappen te doen.

VervoersPuntGouda rijdt elke werkdag van 9.00 tot 17 uur in heel Gouda. Een rit bestellen kan (bij voorkeur ruim van te voren) via de Telefoon Centrale, elke werkdag bereikbaar van 9 tot 17 uur op 06 514 33 031.

VervoersPuntGouda bestaat nu een jaar en heeft zeer tevreden reacties. Wij zijn daarom op zoek naar een derde bus en nog meer vrijwilligers (er zijn er nu 50) die meehelpen!  Chauffeurs, begeleiders, planners en telefonisten zijn van harte welkom!

Stichting VervoersPuntGouda is een stichting, geheel bestaande uit vrijwilligers, zonder winstoogmerk, opgezet door stichting bewonersorganisatie/wijkteam Plaswijck.