organisatie

Stichting Riverdale Festival

Non-profit

Gouda! Het gaat eindelijk gebeuren. Het eerste dancefestival op Goudasfalt waarvan de bezoekers zullen zeggen: ‘Zie je! Het kan wel in Gouda’. Op zaterdag 26 mei zal het festival gaan plaatsvinden én wij hebben jouw hulp nodig om het op te richten. Help mee aan een jeugdiger en levendiger Gouda voor jongeren en crowdfund je ticket voor €15,-!


Waarom een dancefestival in Gouda?


Gouda en omstreken telt maar liefst 15.000 millennials tussen de leeftijd van 18 tot en met 30 jaar. Een zeer grote groep die tevens erg aanstekelijk is voor allerlei diverse leisure-activiteiten, specifiek met name voor het uitgaansleven. Helaas wordt er op dit gebied zeer weinig aangeboden voor deze grote groep jonge Gouwenaren. Wij, en velen anderen, vinden dat hier verandering in moet en kan komen. Wij vinden dat onze doelgroep het verdiend om gehoord te worden en dat er verandering moet komen in het kleine aanbod van het Goudse uitgaanscircuit.


Wij zijn van mening dat de jongeren uit onze regio er weinig vertrouwen in hebben dat zij worden gehoord. Hierdoor voelen zij zich verplicht uit te gaan in de grote, nabije steden omdat zij daar wel hetgeen krijgen wat zij verlangen. Wij willen één groot evenement voor hen allemaal organiseren en laten zien dat er wel degelijk goed entertainment kan worden verzorgd voor jongeren uit Gouda en omstreken. Ons streven is om alle bezoekers na afloop het gevoel mee te geven dat zij allen hebben bijgedragen aan de gezelligheid en het succes van het festival.

Illustration
 
Deel dit:
Contactpersonen van Stichting Riverdale Festival
Activiteiten in het verleden
1 berichten van Stichting Riverdale Festival