organisatie

Verdouw gaat verder

Onderneming, Non-profit

Stichting “Verdouw gaat verder” is in maart 2016 opgericht door Verdouw Bouwproducten B.V. om handen en voeten te geven aan de maatschappelijke betrokkenheid van het bedrijf. Vanuit de stichting steunen wij de hulpbehoevende medemens dichtbij en ver weg.


In 2018 werken we samen met Stichting Help Flores! om de arme bevolking van het Indonesische eiland Flores te ondersteunen. Wij zetten ons in om een röntgenapparaat voor het ziekenhuis te realiseren en 75 toilet- en wasunits te plaatsen bij huizen en scholen in het bergdorp Kajowain. Lees op de site meer over de leuke acties die wij hiervoor op touw hebben gezet!


In 2017 heeft Stichting Verdouw gaat Verder de Voedselbank in Gouda ondersteund. De voedselbank helpt de armsten in de regio door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. Hiervoor is de voedselbank afhankelijk van de steun van mensen en bedrijven. Met verschillende sportieve activiteiten, volleyballen, fietsen en een pittige wandelroute langs de kust hebben we een mooi bedrag opgehaald van €10.000,- voor de Voedselbank!


In het oprichtingsjaar 2016 heeft Stichting Verdouw gaat Verder een samenwerking aangegaan met de stichting Proplan. Deze stichting zet zich actief in om de allerarmsten in de regio Bosnië en Kroatië te ondersteunen. Met de geweldige inzet van collega’s en relaties van Verdouw Bouwproducten hebben we kunnen realiseren dat twee huizen gebouwd zijn en een school volledig is gerenoveerd in voor de allerarmsten in Kroatië en Bosnië. Alles bij elkaar een enorm project, waarvoor € 75.000,- is opgehaald!


Meer over Verdouw Bouwproducten? Lees de missie & visie!

Deel dit:
Contactpersonen van Verdouw gaat verder
Personen verbonden aan Verdouw gaat verder