Organisatie

van Donselaar- Toegepaste Psychologie

Onderneming
Beschrijving

Mijn praktijk voor Toegepaste Psychologie, wat 27 september 2018 van start is gegaan en zich specialiseert in: Trainen en Coachen (waaronder rouwbegeleiding), Assessments (loopbaan assessments en Talentmanagement), voorlichting, advies en onderzoek.

Als Toegepast Psycholoog, maar voornamelijk als Mirjam, ben ik van veel markten thuis.
Ik blink het meest uit in het contact met andere mensen, empathisch, spontaan en ik maak gauw verbinding. Ik heb ervaring in het onderzoeken en adviseren bij organisatie over hun trainingen of andere interne of externe sociale contacten. Ik ben initiatiefrijk, ondernemend en bruis van energie en ideeën. Ik ben iemand die meedenkt, graag organiseert, doorzet bij tegenslag en open sta om te leren van mijn ervaringen.

Coaching is mijn specialiteit, samen met training. Daarnaast ben ik goed in het op meta-niveau bekijken van de structuren binnen organisaties en haal ik veel energie uit het meedenken over inhoudelijke organisatieprocessen op het gebied van producten als trainingen, coaching en andere HR- en ook PR-vraagstukken. Ik schep graag orde, haal voldoening uit het verder helpen van mensen, hen bewust te maken, hun talenten en krachten te laten ontdekken en organisaties inzicht te geven in knelpunten of sociale structuren die remmend werken op de kwaliteit of voortgang.

Ik sta voor:
- Zingeving
- Verbinding
- Doelgerichtheid
- Bewustwording

Dit op met kijk op een nieuwe manier van samenwerken waarin we denken in mogelijkheden en we co-creeëren, met behoud en respect van ieders persoonlijk proces en doel, op organisatieniveau, binnen teams en bij het individu.