organisatie

Lily's Literaire Leeslounge

Informele groep

Hou jij ook zo van lezen?
Vind je het ook zo leuk om met mensen over boeken te praten?
En dan vooral met mensen die ook heel veel van lezen houden?
Sluit je dan aan bij de Lily’s Literaire Leeslounge!
Lily’s Literaire Leeslounge heeft inmiddels zes leesclubs in Gouda (waarvan ook een Engelstalige) die boeken lezen en daar om de zes weken met elkaar over in discussie gaan.


Er wordt volop gelezen en de reacties tijdens de besprekingen zijn leuk: ‘Ik lees boeken die ik zelf nooit uitgekozen zou hebben, maar wat ben ik daar blij mee!’, ‘Bij het begin van de bespreking zou ik het gelezen boek een 7 gegeven hebben, maar nu we hebben besproken vind ik het toch een 8 waard!’, ‘Door te letten op mooie citaten in het boek, lees ik het ook veel aandachtiger.’


Wanneer het je leuk lijkt om aan een Leeslounge deel te nemen, stuur dan een mail naar lilysbooksandcooks@hotmail.com. We kijken dan of er een plek vrij is in een reeds bestaande Leeslounge of dat we weer met een nieuwe groep gaan starten. De groepen bestaan uit maximaal acht lezers.


Deelname aan de Leeslounge is gratis, je dient alleen zelf voor de te lezen boeken te zorgen. Dat kun je doen door het in de winkel te kopen of van een bekende of de bibliotheek te lenen, maar je kunt het ook als E-book downloaden of tweedehands aanschaffen.


Word ook lid van Lily’s Literaire Leeslounge en stuur een mail naar lilysbooksandcooks.com.


To Read or not to Read? That’s a silly question!

Deel dit: