Organisatie

Ki-no-nagare Kinesiologie

Onderneming
E-mailadres
info@ki-no-nagare.nl
Telefoon
06-44852808
Beschrijving

Met veel plezier werk ik als kinesioloog en stoelmasseur in Gouda. Mijn praktijk heb ik Ki-no-nagare genoemd. Het Japanse woord voor "stromende levensenergie" . Met kinesiologie help ik je bij klachten deze energie weer vrij te laten stromen. Als dit weer op gang is kan het mooie zelfhelende vermogen van je lichaam aan de slag. 

Als kinesioloog werk ik met spiertesten. Dit is een communicatiemiddel met de energie en neurologische systeem van je lichaam. De spiertest geeft aan waar balans en onbalans is. Als de energie vrij stroomt is je lichaam meer in balans. Als er klachten zijn, zowel lichamelijk als emotioneel van aard, dan zijn er blokkades in de energie. Met allerlei technieken help ik je de energieblokkade op te heffen. Naast het energiewerk, zorg ik ook dat je inzichten krijgt en handvaten hebt hoe je in je leven met situaties om kan gaan. 

Kinesiologie is een holistische geneeswijze. Het neemt jou als mens als uitgangspunt. Daarom is geen afspraak hetzelfde en kan ik jou helpen, daar waar jij hulp nodig hebt bij je klacht, tot je zelf weer verder kan.

Ik blijf gefascineerd door ons mooie lichaam en de samenhang met de emoties, met je bewustzijn, met je voeding en wat je verder tot je neemt en ook met het zielsstuk. Al deze delen werken samen en op elkaar in. Hoe mooi is dat en tevens helpend als je hier meer inzicht in hebt voor jezelf. 

Mocht je meer willen weten over Kinesiologie en mijn praktijk, dan nodig ik je van harte uit verder te kijken op https://www.ki-no-nagare.nl

Weet je welkom in Gouda. Ik wens je een mooie dag, vol stromende energie. Warme groet, Annet Kemmer

Contactpersonen van Ki-no-nagare Kinesiologie

Annet Kemmer

Bewoner, Ondernemer, Professional