organisatie

Praktijk Gewoon Mieke, Therapie en rouwverwerking

Onderneming

Meestal ben je niet bij machte om de uiterlijke omstandigheden in je leven te beïnvloeden, maar kan je er wel anders naar gaan kijken. Daardoor kan ruimte ontstaan om andere keuzes te maken en meer verantwoordelijkheid te nemen voor je leven. Je krijgt meer inzicht in wat je beweegt en wat bij jou past.   


Ik help je om vanuit een ruimer perspectief naar je leven te kijken. Je krijgt meer inzicht in je gedrag, je gedragspatronen die je onbewust hebt aangeleerd en ontwikkeld. Je ervaart dat je keuzes kan maken en krijgt inzicht in de manier waarop je dat doet. Je ontdekt wat je prioriteiten zijn in jouw leven.


Wat is jouw diepste verlangen? Vraag jij je af wat er echt toe doet in het leven? Ervaar je een gevoel van leegte? Of voel je de drang om meer te doen dan je te voegen naar het leven zoals het zich aandient? Heb je het gevoel dat je een missie hebt maar weet je niet welke? Vragen die aan bod komen zijn: Wie wil je zijn? Hoe ga je om met een ziekte of beperking? Waar verlang jij naar? Door te werken met symbolen en metaforen kom je weer in contact met wie je werkelijk bent, een stevige basis in jezelf van waaruit je nieuwe mogelijkheden gaat zien en bewuste keuzes kunt maken.

Deel dit:
Contactpersonen van Praktijk Gewoon Mieke, Therapie en rouwverwerking