organisatie

X11Bianca

Onderneming

Kunstzinnig dynamische coachen

Soms zit je te veel in je hoofd en maak je geen of te weinig contact met je gevoel. Er kunnen ook bepaalde herinneringen zijn weggestopt die niet onder woorden te brengen zijn. Als jij hier voor open staat om met jezelf aan te slag te gaan, dan gaan we via coachen op kunstzinnig dynamische wijze een verbinding leggen tussen het bewuste en het onbewuste. Zo kunnen we de gesloten deur in je hoofd op een kier zetten.


De kracht van creativiteit is de helende werking


Creativiteit laat de kracht van de verbeelding spreken. Het gaat veel verder dan waar het verstand bij kan en heeft een helende werking . Door werkelijk te creëren gaat er een andere wereld voor je open.


Hier zijn gevoel en verstand in balans. Juist datgene wat moeilijk bespreekbaar is, komt naar de oppervlakte. We kijken samen naar je creatie die eigenlijk je spiegelt wie je werkelijk bent en waarom je dingen doet.


Dynamisch betekent voor mij dat ik in één sessie voor meerdere materialen, muziek, verbeelding, verstilling en beweging kan kiezen, afhankelijk van wat op dat moment nodig is.


Door met aandacht weer naar binnen te gaan en je handen het werk te laten doen worden andere diepere lagen aangesproken. Het onbewuste wordt bewust! Mijn missie is niet voor niets dat kunst verbindt en verwonderd!


Ik geef workshops voor kleine groepen en één-op-één sessies.
Lees meer op www.x11bianca.nl

Fijn om ook jou te mogen ontmoeten!


Met kleurrijke groet,
Bianca

Illustration
 
Deel dit: