Ine Ruijfrok

Bewoner, Ondernemer
Wie is Ine?

Ik woon in Gouda en heb hier mijn kantoor, waar ik mensen van werk naar werk begeleid.
De Goudse Manege is mijn tweede werkplek. Hier geef ik trainingen en individuele coaching met paarden.

Als ervaren loopbaan en outplacementprofessional heb ik gemerkt dat het werken met paarden van grote waarde is, omdat er snel inzicht ontstaat waardoor je helder krijgt wat de volgende stap kan zijn om je doel te halen.

Samen met paarden heb ik al diverse mensen ook echt sneller aan werk geholpen nadat we bv gewerkt hebben aan:
> wat straal ik eigenlijk uit waardoor ik wel op gesprek wordt uitgenodigd, vaak als tweede eindig maar nog geen aanbod in mijn zak heb?
> ga ik voor een baan of begin ik voor mezelf?
> eigenlijk wil ik iets anders dan de afgelopen 20 jaar, maar wat?
> hoe pak ik als bescheiden, wat stil persoon, het aan om te netwerken?
> hoe leg ik op een goede manier die bij me past contact met mijn netwerk?

Als je er met je verstand niet uitkomt, ben je van harte welkom om met me te sparren en te bekijken of paarden je kunnen helpen met het zetten van je volgende stap.

Teams helpen we om de samenwerking en onderlinge communicatie te verbeteren. Vaak als onderdeel van een langer teambuildings proces, maar een paardencoaching als bedrijfsuitje of event met inhoud komt ook veel voor.

Mijn werk en hobbies

Loopbaanadviseur, outplacement consultant, begeleiden van mensen in professionele en persoonlijke ontwikkeling met inzet van paarden, systemisch werken, met en zonder paard. Enthousiast hobby fotograaf, moeder van 3, interesse in Gouda geinspireerd door mijn werkplek in de Goudleerbehangkamer. Naast mijn bedrijf werk ik als vrijwilliger op zorgmanege De Hoekse Gang in Bergambacht.
Mijn hobby's zijn fotograferen, schilderen, wandelen en lezen.

Mijn omgeving

Ik woon in een prettige, ruime buurt met aangename buren.

Mijn droom

Een centrum met paarden waar iedereen welkom is. Om paarden te ontmoeten en van hen te leren hoe je helemaal je zelf mag en kan zijn. Zodat je die inzichten en de verbinding met elkaar mee kan nemen in het dagelijks leven en er ruimte voor geluk, ontspanning, liefde en speelsheid mag zijn.