Marco de Groot

Bewoner, Ondernemer
Wie is Marco?
Ik woon met vrouw en 5 kinderen (en 2 kippen) in Gouda. We zijn actief betrokken bij een kerkgemeente en ik ben -vanwege de kinderen- regelmatig te vinden bij Jodan Boys, VollinGo en het Groenhovenbad.
Mijn werk en hobbies
Ik werk als zelfstandig marktonderzoeker. Mijn eigen bedrijf heet Gr8 Purpose Research en richt zich op onderzoek voor non-profit organisaties. Sectoren waar ik graag voor werk zijn: cultuur, sport, charitatieve instellingen, onderwijs, christelijke en sociaal/duurzame organisaties. Daarnaast help ik lokale ondernemers met het opzetten en uitvoeren van bv. klantonderzoek (NPS), social media analyses, etc.

Buiten het werk speel ik graag toetsen, houd van zwemmen en hardlopen.
Mijn omgeving
De groene omgeving van onze wijk is prettig; plus de korte afstand naar het centrum. Alles in Gouda is aan te fietsen, en de openbaar vervoer verbindingen zijn prima. Bovendien heeft Gouda alle voorzieningen die nodig zijn. Wat meer diversiteit in restaurants zou nog wel mogen (ik mis een Surinamer, Antilliaan, etc.).
Mijn droom
Als (geboren) Rotterdammer houd ik van het stadse karakter van Gouda en de diversiteit die er is. Gouda heeft heel veel te bieden, maar dat is helaas buiten de stad nog niet bij iedereen bekend.
Projecten waaraan Marco bijdraagt