kiki Voskamp

Professional
Wie is kiki?

Kiki voskamp is mijn naam, ik heb 2 beroepen keramist en stemexpressie-docent. Een heerlijke combinatie.


Kiek Keramiek is mijn kleine pottenbakkerij, hier kunnen mensen leren draaien en vele soorten creaties maken. Naast mijn vaste lessen geef ik Kinderfeestjes en workshops voor vrienden of bedrijven.


Zoals gezegd ben ik ook stemexpressie docent en geef een cursus waarin klank wordt gemaakt zonder woorden. Oerzang en Meditatieve stem zijn onderdelen hiervan. Klankreizen door je lichaam, je eigen lied klinken en met elkaar een rap klinken zijn voorbeelden hiervan. Het is voedend en voor velen een feest om te ervaren.


 

Mijn expertise

Bij buurtfeesten of schoolfeesten kom ik graag met draaischijf en klei langs. Op zo'n feest is het het werken met klei een fijne activiteit om iedereen mee te vermaken. Iedereen maakt zijn of haar kunstwerk, dit verbindt bij feesten of workshops. Klei is een materiaal dat rust geeft, zeker voor bepaalde doelgroepen, is dit een ideaal materiaal om mee te werken.

Mijn mogelijkheden

Bij evenementen in de wijk/bedrijf/school begeleid ik de groep. Daarbij ondersteun ik een ieder, die zijn creatie aan het maken is. Draaiers die met mij meekomen, laten mensen ervaren hoe het voelt te draaien op de draaischijf. 

Relevante ervaring

Ik heb aan meerdere workshops en feesten op scholen bijgedragen. Ik kom met draaischijf en klei jou feest of school toe. Het verbindt en kinderen staan vaak in de rij voor de draaischijf. Kortom heerlij om te doen bij een bijzondere gelegenheid.