Persoon

Gwyn van der giessen

Bewoner, Ondernemer, Intervisiecoach
Wie is Gwyn?

 


Wie ben ik? Ik ben moeder (van dochter van 12), communicatieadviseur en bestuurslid communicatie bij non-profitbedrijven. Ik woon Gouda Goverwelle en geniet van de natuur in de directe omgeving.


Ook ben ik oprichtster en initiatiefnemer van Goudraad Intervisie. Ik ben intervisiecoach en geef intervisiesessies aan mangers, bestuurders en ondernemers. Maar ook aan vrijwilligers zoals moeders, buurtbemiddelaars en taaldocenten.

Mijn werk en hobbies

Graag wandel ik buiten. Mijn dochter van 12 jaar gaat naar het Coornhert op school. Wij zijn een goed team en genieten van wonen in deze wijk. Mijn dochter speelt piano en ik viool. Ik heb veel in bands gespeeld met folkmuziek, tango en pop. Thuis oefen ik moeilijke vioolconcerten van Mendelsohn, Brahms ea. Ook speel ik graag samen met piano Roemeense nummers, Boulanger of Beethoven.

Mijn omgeving

De wijk Goverwelle is een gezellige wijk met veel diversiteit aan inwoners. Ook is er een mooi park achter met veel speelgelegenheid. Het winkelcentrum is prettig dichtbij. Ook ben je snel in de natuur bij de Reeuwijkse Plassen en de weilanden naar Haastrecht en verder.


 

Mijn droom

Mijn droom is dat mijn bedrijf Goudraad Intervisie een goedlopend bedrijf is, met veel leuke en interessante intervisiesessies bij bedrijven, overheid en ondernemers. Maar ook bij doelgroepen in non-profit: mantelzorgers, bemiddelaars, taaldocenten, moeders en andere actieve vrijwilligers.


Ook hoop ik jongeren te inspireren bij hun studie en het bereiken van hun dromen.

Mijn expertise

Mijn kwaliteiten zijn groepsessies aansturen, communicatiestrategie uitwerken en marketingplannen schrijven.


Ook ben ik actief geweest als Buurtbemiddelaar, mentor School's Cool en bestuurslid communicatie bij een aantal organisaties  in Gouda en omgeving (RTV Gouwestad, Firma van Drie, Terre des Hommes en Streekmuseum Reeuwijk). Bij de laatste ben ik nog steeds actief in verband met een battle van studenten voor communicatiemiddelen voor het Streekmuseum. Hoe kunnen we het op het Groene Hart gerichte museum nog aantrekkelijker maken voor jongeren? Ze hebben een mooie intertactief spel gemaakt met mystiek en escaperoom elementen.


Nu ben ik inzetbaar als intervisiecoach bij sessies. Wil je ook een sessie met medewerkers in jouw bedrijf? Bel gerust voor een kennismaking. 0644316367. Kijk ook op mijn website voor meer informatie hoe ik werk. 

E-mailadres
info@goudraad.nl
Telefoonnummer
0644316367
Gebied
Gouwestroom