Gwyn van der Giessen

Bewoner, Ondernemer, Muziekdocent en Intervisiebegeleider
Wie is Gwyn?

 


Wie ben ik? Ik ben intervisiecoach, muziekdocent en moeder (van dochter van 12). Ook ben ik communicatieadviseur en bestuurslid communicatie bij non-profitbedrijven. Ik woon Gouda Goverwelle en geniet van de natuur in de directe omgeving.


Sinds 1 februari 2021 ben ik oprichtster en initiatiefnemer van Goudraad Intervisie. Ik geef intervisiesessies aan docenten, advocaten en zorgpersoneel. Maar ook aan vrijwilligers zoals moeders, ondernemers, buurtbemiddelaars en taaldocenten.

Mijn werk en hobbies

Graag wandel ik buiten. Mijn dochter van 12 jaar gaat naar het Coornhert op school. Wij zijn een goed team en genieten van wonen in deze wijk. Mijn dochter speelt piano en ik viool. Ik heb veel in bands gespeeld met folkmuziek, tango en pop. Thuis oefen ik moeilijke vioolconcerten van Mendelsohn, Brahms ea. Ook speel ik graag samen met piano Roemeense nummers, Boulanger of Beethoven. Sinds 14 juli 2021 heb ik ook mij aangemeld voor muziekdocent www.gwynpassie


 

Mijn omgeving

De wijk Goverwelle is een gezellige wijk met veel diversiteit aan inwoners. Ook is er een mooi park achter met veel speelgelegenheid. Het winkelcentrum is prettig dichtbij. Ook ben je snel in de natuur bij de Reeuwijkse Plassen en de weilanden naar Haastrecht en verder.


 

Mijn droom

Mijn droom is dat mijn bedrijf Goudraad Intervisie een goedlopend bedrijf is, met veel leuke en interessante intervisiesessies bij bedrijven, overheid en ondernemers. Maar ook bij doelgroepen in non-profit: mantelzorgers, bemiddelaars, taaldocenten, moeders en andere actieve vrijwilligers. Ook hoop ik met intervisie jongeren te inspireren bij hun studie en het bereiken van hun dromen.


Daarnaast ben ik muziekdocent en wil jongeren en volwassen op weg helpen om hun favoriete nummers te kunnen spelen en te genieten van muziek.

Mijn expertise

Mijn kwaliteiten zijn groepsessies aansturen, communicatiestrategie uitwerken en marketingplannen schrijven.


Ook ben ik actief geweest als Buurtbemiddelaar, mentor School's Cool en bestuurslid communicatie bij een aantal organisaties  in Gouda en omgeving (RTV Gouwestad, Firma van Drie, Terre des Hommes en Streekmuseum Reeuwijk). Bij de laatste ben ik nog steeds actief in verband met een battle van studenten voor communicatiemiddelen voor het Streekmuseum. Hoe kunnen we het op het Groene Hart gerichte museum nog aantrekkelijker maken voor jongeren? Ze hebben een mooie intertactief spel gemaakt met mystiek en escaperoom elementen.


Nu ben ik inzetbaar als intervisiecoach bij sessies. Wil je ook een sessie met medewerkers in jouw bedrijf? Bel gerust voor een kennismaking. 0644316367. Kijk ook op mijn website voor meer informatie hoe ik werk. 

Mijn mogelijkheden

intervisiecoach


hr-ondersteuning


begeleidende intervisie


evaluator


muziekdocent

Relevante ervaring

2016 intervisie docenten Hogeschool Inholland


2018 MBA Nyenrode cases ziekenhuizen, advocatuur en onderwijs


2019 intervisie bij Taalkoppels 4 sessies


2020 intervisie bij Buurtbemiddeling online


2021 intervisie bij Buurtbemiddeling online in drie groepen


2021 negen intervisiesessies met verschillende doelgroepen (docenten, zorgpersoneel, moeders e.a.)