Persoon

Frédérique Brinkerink

Professional
Wie is Frédérique?

Sinds september 2019 ben ik Coördinator Fondsen & Relaties van Museum Gouda. 

 

Werk en hobbies

Motiveren en verbinden, met name door ervaringen te delen. Persoonlijke liefdes zijn de beeldhouwkunst, muziek, meditatie en sport. "Everyone has a spirit that can be refined, a body that can be trained in some manner, a suitable path to follow. You are here to realize your inner divinity and manifest your innate enlightenment" (Morihei Ueshiba)

 

Ik heb al jaren een eigen bedrijf, Frederique Fine Arts, dat particulieren, universiteiten en scholen, maar ook culturele instanties als musea en galerieën, expertise op gebied van de vroegmoderene beeldhouwkunst levert en adviseert in uiteenlopende kunstzaken als relatiebeheer en lesmateriaal. Daarnaast ben ik yoga en pilatesdocente. 

Pmgeving

De oost- en de westhaven zijn prachtig en mogen gezien worden. Graag zou ik aan deze kant van de stad, de kant van Goud Asfalt, van de oude verbinding met de Hollandse IJssel, de ingang van de stad zien. Iedereen zou van deze plek, het uitzicht en de historie moeten kunnen genieten, maar nu rijdt / loopt bijna iedereen aan de kant van het station de stad in!

De droom van Frédérique

Mijn ultieme droom is dat mensen positief in het leven staan en zich verbonden voelen met elkaar. Dit kan onder andere door ervaringen te delen op gebied van kunst, cultuur, muziek of sport. Iedereen heeft een passie die het hart doet zingen, of een pad van groei en avontuur bewandeld waar over te vertellen valt. We hebben veel meer verhalen, eigenschappen, ervaringen en dromen die ons verbinden, dan die ons verschillend maken van elkaar. 

 

Mijn expertise

beeldhouwkunst expert, kunsthistorica

pianiste

yoga- en pilateslerares

 

Organisaties beheerd door Frédérique

Museum Gouda