Marijke de Quack

Ondernemer
Wie is Marijke?

ik woon vlak bij mijn werkadres.


Samen met mijn man Cornelis de Koning (www.cornelisdekoning.nl) heb ik een werkhuis. Hij als kunstschilder met één ruimte als atelier en de rest van het huis is kantoor van Ygeia arbodienstverlening. Dit doe ik samen met 5 werknemers.

Mijn werk en hobbies

Ygeia is een landelijk arbodienstverlener.


Wij verzorgen niet alleen de bedrijfsarts, maar ook geven wij adviezen op het gebied van verzuim. Dit doen onze casemanagers. Verder hebben wij alle diensten die nodig zijn om verzuim te bekorten, of om het vóór te zijn. Dus preventief. Alle wet- en regelgeving rondom arbo en verzuiim daarvoor kunt u bij ons terecht.


Wilt u meer informatie, wij zijn te bereiken op 0182-606101 of via de site kunt u gerust een afspraak met ons maken.

Mijn omgeving

Wat ik waardeer is de rustige buurt, het zonnige lichte altijd koele apartement waar wij in werken en vlakbij..waar wij ook wonen.


Een heerlijke niet te grote groene tuin én lieve buren. 


Neergestreken in 2015 met de idee, lekker dicht bij het centrum, alles op loopafstand, goed voor onze honden.. maar ja dat was in 2015 (inmiddels zijn ze onlangs wel overleden)


We hebben de bridge in de buurt, alhoewel die vanwege de corona nu wel dicht is.


Verder heb ik inmiddels een fijn netwerk opgebouwd. Eerst via de BNI, nu inmiddels zit ik bij Vrouw & Busyness..

Mijn expertise

Maatschappelijke projecten..


Ik zou werkgevers, juist ook die kleinere van 1 tot 20 man, in gezamenlijkheid, goede voorlichting en adviezen willen geven over wat te doen wanneer een werknemer ziek wordt.


Bij het nalaten van jezelf goed informeren en de Wet verbetering Poortwachter niet toepasen, kan je dat veel geld kosten. Hiervoor kunnen wij jou als werkgever behoeden.


ik bied aan om een presentatie te geven voor meerdere ondernemers met personeel. Duurt vaan anderhalf uur.

Organisaties van Marijke