Judith Luijten

Bewoner
Wie is Judith?

Ik woon hier met mijn man en 2 dochters. Inmiddels wonen we ruim 18 jaar in deze straat. 

Mijn werk en hobbies

Ik doe voornamelijk vrijwilligerswerk binnen de kerk en koor. Mijn hobbies zijn creatief bezig zijn, voornamelijk met de haaknaald. Ik sta graag in de keuken om recepten uit te proberen. Sinds een paar maanden actief met een groen-moet-je-doen tuin voor mijn deur waar we een struikenplantsoen omtoveren tot een bijen- en vlindertuin.

Mijn omgeving

Onze straat is multicultureel, dat vind ik erg fijn. Met de meeste mensen is er goed contact. Ik zou het fijn vinden als er meer groen in de straat kwam, er verstenen steeds meer voortuinen en dat vind ik erg jammer. 


Mijn droom is dan ook om een gezamenlijk tuinklusteam op te zetten in de straat om SAMEN met de bewoners in hun (voor)tuin te werken. Vaak gaat al het groen eruit en komen er stenen voor terug omdat de tijd of energie ontbreekt om de tuin bij te houden. Door het samen te doen met de bewoners hoop ik dat de stap van alle groen eruit voorkomen wordt. 

Mijn droom

Ik zoek meer verbinding in onze straat. Sinds een paar maanden zijn er in onze straat een aantal groen-moet-je-doen projecten gestart waarvan 1 recht voor mijn deur! Deze projecten zorgen er in ieder geval voor dat er sneller een praatje gemaakt wordt door degene die langswandelt tijdens het tuinieren.