Marleen de Rooij

Bewoner, actief vrijwilliger van Wijk Nieuwe Park
Wie is Marleen?

Ik woon hier sinds 2006 met mijn man en 2 kinderen.

Mijn werk en hobbies

Mijn achtergrond is de horeca. Hiervoor heb ik mijn diploma's gehaald en een aantal jaren met veel passie en plezier in gewerkt. Toen er op privegebied wat meer vastigheid kwam (getrouwd en 2 kinderen gekregen),ben ik in andere branches gaan werken (Parfumerie Douglas en Intertoys), maar wel altijd met een dienstverlenende basis in de functies. Ik vind het namelijk fijn om, zowel in m'n werk als privé, voor mensen iets te doen, regelen, organiseren enzv. Op dit moment ben ik werkzoekende, maar ik verveel mij zeker niet!


Ik doe veel vrijwilligerswerk op de school van mijn kinderen (Westerschool):activiteiten commissie, Coordinator van de Pleinwacht, wasmoeder en daarnaast ben ik ook een actief vrijwilliger in mijn wijk Nieuwe Park: Halloween, Dag van het Park, Creacafe, Burendag, Gouda Verlicht, 65Kerstbomen,Kerstbomen in de sloot (Winterdijk) project.


Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn op allerlei gebieden, zoals mozaiken, schilderen, DIY projecten, koken, bakken, etentje geven, feestjes organiseren

Mijn omgeving

Wat ik erg prettig en gezellig vind is het sociale contact wat wij met elkaar hebben in ons wijkje (Vincent Hamanstraat,Helene Servaesstraat, Aart Luteijnstraat). Van deze 3 straten weet ik van alle huizen wie er woont en met het meerendeel heb ik contact. Ook voor de veiligheid werkt dit goed, want iedereen houdt elkaar en de huizen in de gaten (op een goede manier ;-)), handig als er iemand op vakantie is, maar ook als we een buurman- of vrouw even niet gezien hebben, wordt dat gecheckt bij elkaar.

Projecten uitgevoerd door Marleen
Projecten waarvoor Marleen contactpersoon is
Projecten waaraan Marleen bijdraagt
Activiteiten van Marleen