Annemarie Slotboom

Bewoner
Wie is Annemarie?

Ik woon sinds oktober 2017 in Westergouwe op Eiland 2. Samen met Walter en onze jongste dochter Lotte van 24 hebben wij ons eigen huis afgebouwd.

Mijn werk en hobbies

Ik werk als receptioniste in een verpleeghuis in Zoetermeer bij een Goudse organisatie. Dit doe ik 3 dagen per week. Sinds oktober ben ik gastvrouw bij de Goudse Iconen van de Garenspinnerij. Ik ben creatief, haken, fotograferen, tekenen, waterverf, wandelen, lezen, koken.

Mijn omgeving

Heerlijk wonen in een nieuwe wijk in aanbouw. In ons gedeelte zijn ze nu redelijk klaar op een deel van het eiland wat nog ontwikkeld wordt. Fijne buren, leuke wijk en ik zoek nu meer verbinding met de buurt.

Mijn droom

Onze droom was ons eigen huis bouwen, casco laten bouwen door een aannemer en vanaf de ruwe buitenbouw alles zelf afgemaakt. Met mijn hele handige man en onze handige dochters. We hebben een generatiewoning gebouwd, zelf getekend, ontworpen en bedacht om onze dochters de kans te geven om dicht bij huis op zichzelf te kunnen wonen en voor later om onze ouders op te kunnen vangen, en om hier oud te worden. Alles kan hier, we gaan hier niet meer weg. Dat is onze droom. 

Mijn expertise

Ik maak snel contact. Ik ben handig, creatief. Ik kan overweg met een fototoestel, naaimachine, schoeftol enz. Mijn engels is goed dus ik kan wellicht helpen met de niet nederlands sprekende inwoners van Gouda. Computervaardigheden zijn ook goed (digicoach)

Mijn mogelijkheden

Ondersteunend

Relevante ervaring

Als receptioniste moet ik altijd veel regelen, dingen uitzetten en opvolgen. 


Ik ben handig met de computer, kan snel typen en dingen uitwerken.


En ik ben handig, al zeg ik het zelf.

Projecten waaraan Annemarie bijdraagt