Bianca van Loon

Ondernemer
Mijn werk en hobbies

Hallo leukerd, ik ben Bianca.
Een vrolijke, kleurrijke optimistische kunstenaar en coach. Ik geloof dat ieder mens in zijn pure kern goed is, dat problemen er zijn om van te leren en dat door creativiteit er mooie inzichten ontstaan.


Ik ondersteun je graag in jouw proces om dichterbij je eigen kern te komen, om zo het leven te leven waar jij gelukkig van wordt.

Lees hier meer over mij.

Mijn droom

Ik houd ervan de wereld een stukje mooier en liefdevoller in te kleuren.  Ik leef nu gelukkiger, zit vol enthousiasme en energie en ervaar dagelijks (zelf)liefde en ontspan me in de natuur. Dit gun ik jou ook!

Mijn expertise

Ik neem je graag mee op een creatieve reis waarin je het kunstwerk in jezelf mag ontdekken.


Soms zit je te veel in je hoofd en maak je geen of te weinig contact met je gevoel.
Er kunnen ook bepaalde herinneringen zijn weggestopt die niet onder woorden te brengen zijn. Als jij hier voor open staat om met jezelf aan te slag te gaan, dan gaan we via coachen op kunstzinnig dynamische wijze een verbinding leggen tussen het bewuste en het onbewuste. Zo kunnen we de gesloten deur in je hoofd op een kier zetten.


Creativiteit laat de kracht van de verbeelding spreken. Het gaat veel verder dan waar het verstand bij kan en heeft een helende werking . Door werkelijk te creëren gaat er een andere wereld voor je open.


Door met aandacht weer naar binnen te gaan en je handen het werk te laten doen worden andere diepere lagen aangesproken. Het onbewuste wordt bewust! Dynamisch betekent voor mij dat ik in één sessie voor meerdere materialen, muziek, verbeelding, verstilling en beweging kan kiezen, afhankelijk van wat op dat moment nodig is.

Als je wilt dat iemand liefdevol naar je problemen luistert en je eerlijke vragen stelt om terug te gaan naar de kern van je probleem op creatieve wijze, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik wil graag zien wie jij werkelijk bent en wat er nu echt speelt in je leven. Op een eerlijke, creatieve, nuchtere, speelse en liefdevolle wijze in volledige veiligheid en vertrouwen gaan we samen werken aan je vraagstuk.
Dit kan een afwijzing zijn, je niet goed genoeg voelen, schaamte of relatieproblemen. Na een kunstzinnig werkstuk kan je de situatie anders gaan bekijken. Ik houd tevens van de pure verhalen die vanuit je hart komen om je zelf je eigen inzichten en je eigen kunstwerk te laten ontdekken. Op deze manier kan jij weer een stap zetten naar je meest fantastische leven.

Kunst verbindt en verwonderd.

Mijn mogelijkheden

Ik geef workshops voor kleine groepen en één-op-één sessies.
Ook ben ik inzetbaar voor creatieve workshops op scholen en in verzorgingstehuizen.
Ik heb ook ervaringen in het het geven van Kunstzinnig Dynamisch Coachen aan jonge mensen met dementie.

Fijn om ook jou te mogen ontmoeten!

Met kleurrijke groet,
Bianca

Organisaties van Bianca
Organisaties waaraan Bianca verbonden is
Activiteiten van Bianca