Michiel de Krom

Moeiteloos Mindful trainer & coach
Wie is Michiel?

Ik ben Michiel de Krom en vanuit mijn bedrijf Moeiteloos Mindful help ik jou om uit je hoofd te komen en moeiteloos mindful te werken en te leven. Ik bied een unieke, zeer effectieve vorm van mindfulness training en 1-op-1 coaching aan en ben auteur van het boek 'Moeiteloos mindful: meditaties om uit je hoofd te komen' (Uitgeverij Panta Rhei).   


In mijn Moeiteloos Mindful trainingen en 1-op-1 coaching begeleid ik je op speelse en toegankelijke wijze om je mindful tot je gedachtewereld te verhouden. Je hoeft hierbij niet anders te gaan denken; je leert juist om je gedachten de vrije loop te laten en enkel die gedachten aandacht te geven die jou verder helpen. Hierdoor laat je je niet meer door je gedachten (af)leiden, maar laat je jouw gedachten voor jou werken. 


Heb jij last van stress en burn-outklachten en wil je relaxter en met meer voldoening werken en leven? Mis je de inspiratie die je vroeger wel voelde en wil je weer contact maken met jouw diepste waarden en drijfveren? Wil je minder piekeren en meer genieten van je leven?


Maak dan direct een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin we samen kunnen onderzoeken wat jij nodig hebt om moeiteloos mindful in het leven te staan!