Marieska Visser

Ondernemer
Wie is Marieska?

Ik ben sinds november 2022 eigenaar van Love4yourcloset. De vintage en secondhand fashion shop in de Wilhelminastraat 52, te Gouda.

Mijn werk en hobbies

We verkopen mooie, betaalbare tweedehands (merk) kleding voor dames, heren & kinderen. Verdienen jouw kledingstukken een tweede kledingkast? Kom dan vooral langs en neem je items mee. Wij gaan met liefde op zoek naar een nieuwe eigenaar. Wij houden van kleding, wij houden van duurzaam … We love your closet!

Mijn omgeving

De Wilhelminastraat is een super leuke authentieke straat met een paar winkeltjes die elkaar aanvullen. Het zou mooi zijn als we van de Wilhelminastraat weer een trekker kunnen maken ipv een doorloop straatje.

Mijn droom

Love4yourcloset uit laten groeien tot een begrip in Gouda. Een plek waar je mooie preloved items kan vinden, maar ook kan genieten van een kopje koffie een goed boek of een creatieve workshop.

Mijn expertise

Als redacteur en schrijver heb ik diverse jaren ervaring in dit veld. Sinds november 2022 leg ik mij toe op vintage kleding, het stylen hiervan en mijn workshops als blogger en interieurstylist. Daarnaast geeft mijn collega in de winkel diverse creatieve haak- en breiworkshops.

Mijn mogelijkheden

Nog steeds ben ik 3 dagen in de week werkzaam als PR & Communicatie adviseur, schrijf ik wekelijks blogs en redigeer ik teksten. Met deze expertise kan ik zeker een bijdrage leveren aan projecten waar nodig.

Relevante ervaring

- Schrijven
- Redigeren
- Etaleren
- Communicatie & PR
- Marketing