Selina Straver

Bewoner, Ondernemer, Professional
Wie is Selina?

Ik woon zelf sinds twee jaar in het prachtige centrum van Gouda. Mijn Budokon Yoga & Wild Woman Coaching Studio kun je vinden in het pand van Budo Top NL op de Antwerpseweg 9. Ik geef 2 avonden en 1 ochtend in de week Budokon Yoga. Dit is een vorm van yoga met invloeden vanuit de martial arts. Daarnaast begeleid ik vrouwen in het (opnieuw) verbingen met hun sensualiteit, vrouwelijkheid en persoonlijke kracht met behulp van systemisch werk, opstellingen en somatisch werk. Op zaterdag kun je mij vinden bij Thee Met waar ik met plezier een heerlijke kop koffie voor je maak met natuurlijk een lekker huisgemaakt taartje erbij. 

Mijn werk en hobbies

Ik ben Budokon & Wild Woman Coach. Een mond vol, ik weet het. Ik geef 2 avonden en 1 ochtend in de week Budokon Yoga. Dit is een vorm van yoga met invloeden vanuit de martial arts. De focus ligt op het ontwikkelen van zowel kracht als flexibiliteit.


Daarnaast begeleid ik vrouwen in het (opnieuw) verbinden met hun sensualiteit, vrouwelijkheid en persoonlijke kracht met behulp van systemisch werk, opstellingen en somatisch werk. Op zaterdag kun je mij vinden bij Thee Met waar ik met plezier een heerlijke kop koffie voor je maak met natuurlijk een lekker huisgemaakt taartje erbij. 


Ik maak graag wandelingen met vriendinnen, lees boeken en kijk veel series en films. Ik houd van reizen, maar ben gek genoeg wel een echte huismus. En naast veel sporten, vind ik het heerlijk om te relaxen.

Mijn omgeving

Ik houd van het dorpse gevoel in het centrum. Mensen zijn open en vriendelijk en de gezichten die je steeds opnieuw tegenkomt, die zeg je gedag. 

Mijn droom

Ik ben in Gouda gaan wonen voor het beoefenen van Braziliaanse Jiu-Jitsu. Het zou iets tijdelijks zijn. Nu voel ik me hier thuis, heb ik mijn bedrijf hier opgezet en ga ik voorlopig niet meer weg. 

Mijn expertise

Ik heb HBO vitaliteitsmanagement & toerisme gestudeerd en ben leefstijlcoach. 


Daarnaast heb ik zo'n 1000 uur geiïnvesteerd in yoga opleidingen en ben ik sinds kort ook systemisch coach. 


Bij initiatieven voor preventieve gezondheid zou ik mijn expertise graag delen. 

Mijn mogelijkheden

Adviserende rol.

Relevante ervaring

Ik ben 3,5 jaar operationeel manager geweest van een groot gezondheidscentrum in Zeeuws-Vlaanderen.