Anne Ernsting

Ondernemer
Wie is Anne?

Samen met mijn vriend en 2 zoons woon ik in de Hoevenbuurt in Gouda. 

Mijn werk en hobbies

Ik ben nu als ZZP'er mijn eigen onderneming aan het starten in Gouda als zwangerschapscoach met specialisatie in Hyperemisis Gravidarum. 


Daarnaast werk ik als hulpverlener in de (jeugd)zorg. 


Ik hou erg van de natuur, wandelen in het groen, met mijn kinderen naar de kinderboerderij of bijv een dagje naar de veluwe vind ik heerlijk. Daarnaast hou ik van yoga, een serietje kijken, een gezellig avondje samen met mijn vriend of met vriendinnen. 


 


 

Mijn omgeving

Ik hou erg van het vele groen in de hoevenbuurt, dat is ook de reden dat wij hier graag wilden wonen. 

Mijn expertise

Kennis van zwangere lichaam, tips en adviezen voor tijdens de bevalling en ook postpartum.


 


Ik heb veel kennis van de ontwikkeling van het kind, ook ontwikkelingsstoornissen en gedragsproblematiek, opvoedondersteuning en signs of safety. 

Mijn mogelijkheden

In mijn cursus heb ik een hele mindfulness cursus verwerkt. Met deze technieken leer je in combinatie met yogaoefeningen hoe je kunt ontspannen en in het hier en nu kan zijn. Even aandacht voor jezelf, je veranderende lichaam, de aankomende bevalling en het moederschap. Ook komen er fijne oefeningen vanuit de hypnobirthing terug in mijn lessen. De lessen geven voldoende informatie om je eigen bevalplan te kunnen creëren. Het zijn praktische lessen waarin je echt concrete dingen die je kan toepassen tijdens je bevalling!