Project

Therapeuten gezocht voor holistisch centrum

Geplaatst op 20 juni 2024, 09:38 uur
Illustration

In de oriëntatiefase: een centrum voor holistisch georiënteerde therapeuten. Hiervoor op zoek naar collega's die een praktijkruimte in dit centrum willen huren. 

Voor wie? 

Alle therapeuten die één op één werken, een stille werkomgeving wensen, fulltime de praktijkruimte willen huren. Delen van de ruimte door onderhuur is bespreekbaar.

Wat houdt holistisch in?

Holistisch betekend dat bij het behandelen van lichamelijke of emotionele klachten het hele spectrum wordt meegenomen. Fysieke gezondheid, voeding, externe omstandigheden, emotionele onbalans, trauma en gebeurtenissen in het verleden. Al deze aspecten worden meegewogen en bekeken, om zo mensen te ondersteunen in herstel.

Toelichting

Het project is in oriëntatiefase, maar zou snel in opstartfase kunnen komen. Wens is in de herfst het centrum te openen.

thema 
maatschappelijke ondersteuning, netwerk/ organisatie, gezondheid/ bewegen
Doelgroep
Volwassenen
Gewenst resultaat 
Een holistisch centrum voor 3 of 4 therapeuten, die in goede harmonie en open communicatie met elkaar in dit centrum samenwerken.
Ieder heeft z'n eigen praktijk, doorverwijzen of samenwerking is een pre.
Init.
Deel dit:
1 reactie

Paula van Mullem

ma 1 juli 2024 10:12
Ik ben wel geïntereseerd. Misschien ff een keer afspreken. Ben zelf nog niet zo lang werkzaam in Gouda - info@gezondgouda.nl / 06 51903890 (via app) www.gezondgouda.nl