Project

Bruisende Burendag

Geplaatst op 25 augustus 2024, 21:13 uur
Illustration

Maak van de burendag een feestje met het Bruisende Burendag Pakket. Zaterdag 28 september is de Nationale Burendag. Weet jij al wat je gaat doen?

Misschien wil je naast de BBQ of samen koffiedrinken iets actiefs doen met elkaar? Verras je buurt met een gezellige buurt pubquiz, Oud-Hollandse spelletjes of een kennismakingsbingo. Of leer je buren beter kennen met behulp van de ‘Passie Partout’. Hiermee kom je er erachter welke hobby’s en passies er allemaal leven in de straat. In het Bruisende Burendag pakketje vind je uitleg over 7 verschillende spelactiviteiten voor jong en oud en enkele handige materialen. 

Je kunt zelf een activiteit kiezen die je aanspreekt. Het hoeft niet ingewikkeld te zijn om iets te organiseren. Ook vind je in het pakketje leuke uitnodigingskaarten. Zo maak je van de Burendag dit jaar een extra gezellige activiteit!

Toelichting

Inhoud Bruisende Burendag Pakket: 
•    6 Uitlegkaarten voor spelletjes en werkvormen
•    1 Passie Partout waarmee iedereen zijn passie/ hobby kan vertellen
•    Stoepkrijt
•    Prijsjes
•    Uitnodigingskaarten

Aanmelden voor het 'Bruisende Burendag Pakket' kan met 2 contactpersonen via het online formulier. Het pakketje kan op 6 september worden opgehaald (zolang de voorraad strekt). 

thema 
sociale cohesie, leefbaarheid, evenementen, spelen
Gewenst resultaat 
Een gezellige, actieve en bruisende burendag in 75 Goudse buurten.
Init.
Deel dit: