Dit project is afgerond
Project
Klaar

Looierspoort

Geplaatst op 8 juni 2015, 16:53 uur
“Wat verstopt is zichtbaar maken”
Beste Gouwenaars, sponsoren, betrokkenen en geïnteresseerden,
Ondertussen zijn we al een hele periode bezig met het opknappen, opleuken, pimpen en verfraaien van één van de verborgen pareltjes van de Goudse binnenstad....

De Looierspoort is een verstopt steegje dat loopt van de Lange Groenendaal naar de Turfmarkt en er wonen mensen met veel plezier, maar zoals dat soms gaat met verstopte plekken, het onderhoud was achterstallig en het verloederde. Wij als bewoners en directe omwonenden van de Looierspoort hebben de handen ineen geslagen om dit proces tegen te gaan en dit stukje Gouda weer op de kaart te zetten!

We zijn dus ook met veel partijen (en vooral met elkaar) in de weer geweest om dat voor elkaar te krijgen.

Zo zijn er onder andere twee prachtige ontwerpen van onze architect, worden de muren geverfd, de schuttingen aangepakt en hebben we een vuilnisbak geplaatst.

Maar om het hele project volledig af te kunnen ronden hebben we nog ongeveer 1500 euro nodig.

En daarom vragen we nu de hulp van iedereen die dit leest!


Wie wil ons steunen om ons initiatief het laatste zetje te geven en het tot een succes te maken? We zijn op zoek naar sponsors en / of donateurs die ons en de stad Gouda een warm hart toedragen!

Iedere bijdrage (groot of klein) is welkom op rekeningnummer NL 97 RABO 0 0156 24 16 41 ten name van M.A. Edel te Gouda!

Alle geïnteresseerden en alle sponsoren zijn van harte welkom tijdens de officiële opening van de Looierspoort op vrijdag 25 september 2015 vanaf 16:30 uur!

Alvast hartelijk dank voor je bijdrage en graag tot ziens in de Looierspoort!

Hartelijke groeten namens o.a.,

Corrie de Graaf, Margriet Edel en Gert Jacob de Graaf

thema 
water en groen, wijk-/stadsontwikkeling, leefbaarheid
Illustration
 
Deel dit: