Project   

Nieuwe Energie Netwerk

A
geplaatst op 22 augustus 12, 11:36 uur

Nieuwe Energie Netwerk (NEN) denkt niet in 'moeten', aardgasvrij of CO2-neutraal maar in 'willen', samen en klimaatpositief. De doelen: 

A. De energietransitie van Gouda onafhankelijk volgen en bijsturen; 

B. Stimuleren van energietransitie-bijeenkomsten in straat of buurt;

C. Werven van 'nieuwe' energiecoaches voor ondersteuning campagne in Gouda.

Meer informatie volgt. Wil je meedoen? Stuur een mailtje naar NEN@goudabruist.nl

Evert Hasselaar,  Erik Heijstraten, Peterpaul Kloosterman en Pieter ter Steeg

thema duurzaamheid & energie, netwerk/ organisatie
Foto
4 project-updates toon alle updates

Evert Hasselaar

Project volgens planning

Op 10 maart voor de derde keer bijeen als netwerk, deze keer over het organiseren van de energietransitie vanuit de buurten en wijken. We constateerden dat het gemeentebestuur wellicht het Warmteplan voor de wijken van Gouda niet vanuit de wijken durft op te stellen. Daarom zoeken we volgende maand Lees meer
12-mrt-2020 10:05

Evert Hasselaar

Project volgens planning

Op 10 maart volgt de derde bijeenkomst van het Nieuwe Energie Netwerk, bij Erik Heijstraten op Nieuwe Haven 308, vanaf 20.00 uur. Geef je op door deel te nemen aan dit project.

We bespreken acties die nodig zijn na de geweldige opkomst van 550 inwoners op 17 februari in de Schouwburg. Dat leverde ve...

Lees meer
19-jan-2020 12:09
9 reacties

elsbeth fraanje

Mooi initiatief en logo, maar de nieuwe naam behoeft inderdaad ook 'transitie'! Bekt niet goed en kan je qua context niet echt ergens aan ophangen. De vorige naam activeerde als vanzelf. De nieuwe naam als uit een koker van een energie-maatschappij.
12-jan-2020 22:42

Heleen van Praag

Hierbij wat ideeën voor een andere naam: Met nieuwe energie, Energie en actie, Goudse Klimaatactie, Gouda Energiek, Energie in de buurt, Challenge 2030, Goudse Energieclub, Duurzaam2030.
13-jan-2020 11:13

Wim van beek

De naam 'maakgoudaduurzaam' met het domein is aan de gemeente gegeven met als uitgangspunt om dit een centrale rol te laten spelen in alles wat met duurzaamheid te maken heeft. Duidelijk niet om een mooie (volgens sommige) website op te zetten die alleen maar kan zenden wat de gemeente wil. Bijdrage Lees meer
13-jan-2020 11:54

Wim van beek

Even als aanvulling op een eerder bericht van 13-1. De realiteit heeft de klacht ingehaald. Dit is inderdaad de rol die we ooit voor ogen hadden.
20-mrt-2020 18:33
Wil je ook reageren? Meld je dan aan