Dit project is afgerond
Project
Klaar

craftparty gouda

Geplaatst op 12 februari 2012, 21:05 uur

Craftparty Gouda organiseert creatieve, laagdrempelige avonden. Iedereen is van harte welkom om gezellig aan te schuiven en iets leuks te maken en inspiratie op te doen. De kosten voor deelname worden bewust zo laag mogelijk gehouden: 

Na afloop van van een gezellige avond staat ook nog een creatieve goodiebag voor je klaar!

Craftparty Gouda is een zelfstandig onderdeel van Creatief Gouda, waarbij enkele tientallen aanbieders van creatieve (huiskamer)workshops zijn aangesloten. Met zijn allen hebben we genoeg ideeën om iedere keer weer een verrassende en inspirerende avond te bieden. Maar ook aanbieders van buiten Creatief Gouda kunnen hun medewerking verlenen aan de Craftparty’s. De avonden worden aangekondigd via de Facebook pagina van Craftparty Gouda en de blog van Craftparty Gouda. Ook worden ze vermeld in de nieuwsbrief van Creatief Gouda & Craftparty Gouda.

Voor het seizoen 2015- 2016 staan ook weer heel leuke en afwisselende thema’s op het programma. Meer hierover vind je op Facebook en ons blog.

thema creatief
Doelgroep
Volwassenen
Illustration
 
Deel dit:
2 project-updates

Esther Klijn

15-jan-2016 16:49

Op donderdag 11 februari is de volgende Craftparty! Deze keer gaan we creatief aan de slag met..... de liefde. Hihi het thema voor deze Craftparty is dan ook Valentijn en we houden nog even geheim wat we gaan doen. Dat het weer een hele gezellige avond gaat worden dat weten we zeker. We zijn dit ke Lees meer
0

Open de update in eigen pagina

Esther Klijn

5-nov-2015 13:21

A.s. maandag 9 november is er weer een Craftparty. Deze keer in Waddinxveen. Voor meer info kijk op de site craftpartygouda.blogspot.nl/ We hebben nog maar een paar plekken dus wees snel.

Lees meer
0

Open de update in eigen pagina
7 reacties

Loes Vork

Op dinsdag 12 juni is er weer een Craftparty, nietwaar?


wo 30 september 2015 18:06

Dorien Ketel

Op dinsdag 12 juni is de laatste Craftparty van die seizoen! Een plek om andere creatievelingen te ontmoeten, ideeen & de nodige tips/ tricks uit te wisselen. Neem deze keer je allermooiste plastic mee want: 'diamonds are forever, so is plastic'. Maak je zelf creaties? (keramiek, kettingen, boetseren...

Lees meer
wo 30 september 2015 18:06

Dorien Ketel

de Craftparty Gouda is vooral actief via www.facebook.com/craftpartygouda">www.facebook.com/craftpartygouda en www.twitter.com/craftpartygouda">www.twitter.com/craftpartygouda. Zien we je daar?

wo 30 september 2015 18:06

Esther Klijn

Volgende week weer een CraftParty in het Ijsselhuis!!! We gaan buttons maken!!! Dus kom dinsdag 2 oktober even gezellig langs!

wo 30 september 2015 18:06

Esther Klijn

Op Donderdag 21 november is er een Craft party Minitaart decoreren in sinterklaas sfeer. Van 20.00 uur tot 22.00 uur ben je welkom op Karnemelksloot 107/109. Samen met Inge van Caterding vul je een mini taartje en decoreer je hem met marsepein. Meld je aan via craftpartygouda@gmail.com  De kosten zi...

Lees meer
wo 30 september 2015 18:05
Wil je reageren? Meld je dan aan.