Dit project is gepauzeerd
Project
Pauze

Moestuin van de Gravin

Geplaatst op 14 februari 2011, 12:35 uur

Bewoners van de Gravin Beatrixstraat laten aan elkaar weten wat ze zaaien aan groenten etc. voor in hun voor- of achtertuin. Heb jij tomaatjes voorgezaaid? Dan doe ik komkommers!

Op zaterdag 11 mei  2013 is er een plantjes ruilochtend.

thema 
water en groen, sociale cohesie
Illustration
 
Deel dit:
Laatste 5 reacties Toon alle 23 reacties

Petra

wo 30 september 2015 18:22
Moestuin is een groot woord, maar wel mint, maggie, diverse biesloken in de achtertuin. Ze wachten nog even op betere temperaturen, maar dan komen ze weer helemaal naar boven. Zou wel graag meer kruiden willen planten. Voor groenten is er te weinig plek. 7 mei = prima idee!

Loes Vork

wo 30 september 2015 18:22
Ha Marjolein, tuinierende graven zijn uitraard ook van harte welkom! We kunnen de te ruilen plantjes op 7 mei gewoon in de eigen voortuin zetten, maar we zouden ook in de speeltuin tussen de Gravin Beatrixstraat en de Vossenburghkade kunnen afspreken. We houden ons aanbevolen voor goede ideeen!

Marjolein Springer-Snaterse

wo 30 september 2015 18:22

Bij de Graaf 95 is onlangs ook een moestuintje aangelegd. Helemaal leeg!


Is al bekend waar de uitruilochtend gaatplaatsvinden?


 

Mieneke van Rossem

wo 30 september 2015 18:22

Dag allemaal,


Ik ga dit weekend mijn tomatenplantjes voorzaaien.  Zet ik op zolder in de vensterbank. Verder zit ik te denken aan een heuse Spruitplant, bietjes en zomerworteltjes. En een bak met rucola. Die wortelen niet diep en kunnen evt in een lange lage plantenbak. Die wil ik dan eerst insmeren m...

lees meer

Nadine van Ruyven

wo 9 december 2015 18:40

Beste groene initiatiefnemers, bewoners en vrijwilligers van Gouda,

Eetbaar Gouda doet een oproep aan alle groene initiatiefnemers. Graag willen we zoveel mogelijk groene initiatieven weergeven op één kaart: de Eetbare Buurtkaart. Door middel van een voorlichting willen we zorgen dat groen meer aandac... lees meer