Dit project is afgerond
Project
Klaar

Doe mee aan de Landelijke Opschoondag!

Geplaatst op 8 februari 2016, 14:41 uur

Ook zo’n zin in het voorjaar? Maak een frisse start en doe mee met het opschonen van uw straat of buurt. Steek de handen uit de mouwen met buren, klasgenoten, collega’s of vereniging tijdens de Landelijke Opschoondag op zaterdag 21 maart 2020.

Bedenk samen een opschoonactie hoe de buurt er fleuriger en fraaier uit kan zien. Schoonmaakteams krijgen van de gemeente Gouda een Opschoonpakket. Daarnaast biedt de gemeente nog de mogelijkheid om de buurt op te fleuren voor een bedrag van maximaal € 250,-. Vorig jaar werden hier bijvoorbeeld planten, nestkastjes, buurtbankjes en extra schoonmaakmaterialen van aangeschaft. 

Aanmelden
Elk schoonmaakteam van vijf of meer personen kan meedoen. Meld de actie van het schoonmaakteam uiterlijk 8 maart aan via deze link

Opschoonpakket
Elk schoonmaakteam kan een opschoonpakket krijgen. Een opschoonpakket bestaat o.a. uit handschoenen en vuilniszakken. Ook zijn er kinderpakketten beschikbaar. De opschoonpakketten worden thuis bezorgd. Het is ook mogelijk om afvalgrijpers te bestellen. Deze kunnen tussen 16 en 20 maart in het Huis van de Stad worden opgehaald. Na afloop van de schoonmaakactie, op maandag 23 maart, worden de vuilniszakken opgehaald.

thema leefbaarheid
Illustration
 
Deel dit:
1 project-update

Maartje van der Veen

14-feb-2020 13:34
Project volgens planning

De Landelijke Opschoondag 2020 komt eraan! Inschrijven kan via www.gouda.nl/opschoondag. Lees meer
0

Open de update in eigen pagina