Dit project is afgerond
Project

Deel je Goud(a), alle activiteiten in de stad op één site: die van Gouda Bruist!

Geplaatst op 3 april 2017, 14:44 uur

We nodigen alle clubjes, verenigingen, stichtingen enz. uit Gouda uit om hun activiteiten te komen invoeren op het platform van Gouda Bruist. Er gebeurt in de stad Gouda enorm veel. In buurten, wijken, straten worden er tal van initiatieven en projecten opgezet om de stad beter of leuker te maken, om elkaar te ontmoeten of om elkaar te helpen. Wanneer je niet ingeburgerd ben in het Goudse is het lastig om er achter te komen waar, wanneer en bij wie je moet zijn om mee te doen. Voor inwoners voor wie contact leggen niet vanzelfsprekend is, is het onmogelijk, aangezien er geen sprake is van een overzicht. Niet alleen inwoners hebben geen overzicht van de verschillende activiteiten, we zien dat organisaties graag willen samenwerken maar door gebrek aan kennis of raakvlak wordt er onbedoeld langs elkaar heen gewerkt.

We organiseren een event waarbij we professionele organisaties, verenigingen en vrijwilligers uitnodigen om op een leuke locatie namelijk in de Chocoladefabriek, hun activiteiten in te voeren op Goudabruist.nl. We zorgen dat er laptops klaar staan en personeel rondloopt om bij het invoeren te assisteren. Daarnaast zorgen we op een leuke manier voor een netwerkevent voor professionele en informele organisaties.

Dus kom allemaal dinsdag 16 mei a.s. tussen 17.30 uur en 20.00 uur naar de Chocoladefabriek. Je mag komen wanneer je wilt. Er zal een hapje en drankje klaar staan. Om 19.00 uur zal er een interessante presentatie gegeven worden door Loes Vork van Vork Communicatie over het nut van social media en wat je daar met jouw vereniging of organisatie mee kunt. Verder zijn er vertegenwoordigers aanwezig van GoudApot, voor het financieren van activiteiten, van het VIP voor vrijwilligers en van het GA-team die alle vragen kunnen beantwoorden over gemeentelijke zaken. Aanmelden is niet nodig, je kunt vrij inlopen.

 

thema 
evenementen
Klaar
Illustration
 
Deel dit:
3 reacties

Loes Vork

vr 21 april 2017 18:39
Leuk en nuttig, ik vind het erg leuk om hieraan een bijdrage te mogen leveren!

bericht verwijderd

Peterpaul Kloosterman

ma 8 mei 2017 12:09
Goed plan, ik ben erbij!